stafettpinnen Kennel Bright & Brindle v/ Glenn og Janne Simonsen.

For de som ikke kjenner oss så godt, så kan jeg fortelle at vi driver et oppdrett på Boston terrier, og har utelukkende denne fantastiske rasen.
Her sammen med noen av de firbente.
Vi har hatt Boston terrier siden 1998, da kraftpluggen Cæsar med små skritt stabbet seg over terskelen i huset vårt, og rett inn i hjertet mitt.
Det var virkelig ingen tvil om at dette var rasen som tiltalte oss mest på alle punkter.

Velkommen til oss sier Pepsi, Fanta og Meliz.
Cæsar var en god representant for rasen, med sitt vinnende vesen og kjærlige personlighet. Rampete var han jo selvsagt også, og det hendte mer enn en gang at han hoppet opp og nappet shortsen av min mann når vi var ute å gikk.

Det så ut som han likte oppstyret det medførte. Cæsar vil alltid ha en spesiell plass i hjerte mitt, han var den første Boston terrier som jeg ble ordentlig kjent med, og som dannet grunnlaget for oppdrettet vi i dag har.

Vår hobby og lidenskap er utstilling, og de har det blitt veldig mange av i de årene vi har holdt på.

Rasespesial, dommer Margaret Wildman, England.
Jeg er vel egentlig ikke så glad i å reise, men har likevel hatt mange flotte, begivenhetsrike og morsomme turer sammen med gode hundevenninner i både inn og utland.

Sammen med Wojtek på kennel Arco Iris, og Izabela Oles på kennel Torques på utstilling i Polen.

Jeg har alltid stilt mine egne hunder når det har vært mulig, og er ganske stolt over hva jeg har prestert, da spesielt med eget oppdrett. Jeg har stilt både i Polen på Polsk vinner utstilling, og i Frankrike på verdensutstillingen, i Finland på Helsinki utstillingen, I England på Crufts, som er verdens største utstilling, der vår egen Pepsi ble best i rasen med cert.

Bright & Brindle's Just A Dream på utstilling i Norge.

Polsk Vinner 2011.
Dommer Adam Olstrovski, Polen.

Cruftsvinner 2014, best i rasen.
Dommer Professor Terry Desombre, England.

Verdensutstillingen i Frankrike.

Opp igjennom årene har vi importert flere hunder fra gode kenneler, da spesielt i USA der rasen som kjent opprinnelig er fra. Disse hundene har tilført nye gener i oppdrettet vårt, og vi har hatt glede av å stille disse hundene.

Jeg føler vi har vært fantastisk heldige som har hatt denne muligheten, og er evig takknemlig til de oppdretterne som har stolt sånn på meg slik at jeg har fått ta del i det de selv har jobbet med å oppnå.

Det er ikke emosjonelt enkelt å sende fra seg voksne hunder som man har knyttet seg til, og jeg har gjort mitt beste for å ta vare på dem, det er tross alt en del av sitt hjerte de har betrodd meg med.

Cool's Rapid Acceleration, A.J. Importert fra USA.

Mtn. View's Casino Royale, Drew. Importert fra USA.

Mtnviews He's The Bees Knees, Buzz. Importert fra USA.


Foruten å samarbeide med oppdrettere i USA, så har vi også et godt samarbeid med oppdrettere her i Europa, og både på Island og i Polen er det nå hanhunder fra oss som er på besøk, for å bli stilt, og for å bli brukt i avl.

Vi sjekker alltid hundene for arvelige sykdommer før de evt. brukes i avl, og en av de beste tingene ved å være oppdretter er at man kan avle selektivt, og ikke bruke hunder som har fått påvist noe negativt som de kan videreføre til de kommende generasjoner.

Valpekullet vårt sommeren 2014.

Samarbeid har alltid vært veldig viktig for oss, og vi er stolt over å ha vært med å bidra til mange andre oppdretteres suksess, både i avlssammenheng, og på utstillingsfronten.

Min mann, Glenn, og jeg er mye ute med bobilen på turer, og hundene elsker det å gå på oppdagelsesferd på ukjente trakter.

På tur i Sverige.Når vi ikke tilbringer helger på utstilling, er vi mye ute i skogen med hundene. Vi flyttet hit til Trøgstad for snart 2 år siden, nettopp for å enklere få tilgang til naturen, slik at hundene kan nyte friheten og kjenne gleden ved å løpe fritt blandt busker og trær.

Nå som et nytt år er i anmarsj, gleder vi oss til alle utfordringene og opplevelsene det bringer, og ser spent frem mot en ny utstillingssesong, med nye hunder som skal prøve seg i ringen. For øyeblikket har vi på lån en hannhund fra USA, som vi skal stille og bruke i avl.


Dette er veldig spennende linjer, og det blir interessant å se hva han kan tilføre. Han er en flott gutt, men det aller beste er temperamentet hans. Jeg kjenner alt at det kommer til å bli vanskelig å sende han hjem igjen, men vi skal passe på å ha det gøy sammen med han mens han er her.

Sunwood And Mtnviews Luv A Man In A Tux.

Vi har ofte besøk av andre oppdrettere, og av folk som ønsker å bli kjent med rasen.

Det er alltid hyggelig, og hundene setter også pris på den ekstra oppmerksomheten de får når alle vil kose og prate med dem.t
Vi har ca. 1-3 valpekull i året.

Om du har et godt hjem å tilby en valp eller en voksen hund, og er interessert i å få
et nytt familiemedlem, så må du gjerne sende meg en mail for å forhøre deg om det er noen ledige valper hos oss.

For oss er det viktig at du har tid til ditt nye familiemedlem, at valpen ikke må være

mange timer alene om dagen, og at du har trygghet og kjærlighet å tilby valpen.
Det er de færreste som er interessert i utstilling, så det er absolutt ikke noe krav til en valpekjøper at hunden skal delta på utstilling.

Om du er interessert i å få vite mer, evt. hilse på oss og hundene, er du velkommen til å besøke oss.

Send meg da en mail for å avtale en passende tid.